Barfuje od: 2012.08.20
Udział BARFa: 90-100% Pomogła: 4 razy Dołączyła: 31 Sie 2012 Posty: 2810
Wysłany: 2016-08-16, 19:20
No to u mnie Tosiek dzisiaj rano usiłował zaliczyć skok w drugą stronę czyli z kabiny prysznicowej na szafkę, przymierzał się kilka minut, ale skok jak na tę wysokość i warunki odbicia się daleki (ok. 80 cm - w normalnych warunkach jak się dobrze odbije to leci jak rakieta przez pół pokoju ) i w końcu zrezygnował i przespacerował się po wieszaku na ręczniki
_________________ Mimo, że regulamin forum to FIKCJA - Śpiewać to rzecz ludzka, miauczeć to rzecz boska... (Zhuangzi 庄子)
Udział BARFa: 90-100%
Wysłany: 2016-09-08, 12:31
To nie jest zdecydowanie ani najpiękniejsze ani najciekawsze zdjęcie ale stwierdziłam, że czas najwyższy pokazać Wam Pana Kota. Oto on:
Przy okazji robienia tego zdjęcia dowiedziałam się, że tego zwierza nie da się oparzyć/spalić/cokolwiek. Zapewne równie obojętny leżałby sobie na żarzących się węglach.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum