Nie wiem czy to tu powinno sie pojawic, nie wiem czy tylko ja mam taki problem czy to na forum sie cos posypało ale od wczoraj nie widze u gory strony logo Barfnego świata O.o Wyglada to mniej wiecej tak :
Barfuje od: 2008
Udział BARFa: 75-90% Pomogła: 23 razy Dołączyła: 13 Wrz 2011 Posty: 4822
Wysłany: 2011-11-12, 19:34
Logo Forum cały czas siedzi na swoim miejscu na serwerze i nikt go nie ukradł .
U mnie też działa poprawnie, na IE oraz Firefox.
Jadis, wszystko wskazuje że coś u Ciebie z przeglądarką się stało.
_________________ Aby dotrzeć do źródła, musisz iść pod prąd
A ja bym miała taką wieeeelką prośbę o zarejestrowanie naszego forum w Tapatalk.
Z tego co czytałam wersja podstawowa jest za darmo, obsługuje phpBB i wystarczy się tam tylko zgłosić i zalogować.
Dla mnie byłoby to ogromne ułatwienie w przeglądaniu forum na komórce, bo niestety w pracy takie strony mam zablokowane a poza domem jestem bardzo często, więc dostępu do kompa brak.
Z góry dzięki jeśli się uda
Wysłany: 2012-05-14, 07:43
Olu, zajmiemy się tematem pod koniec tego tygodnia. Ze wstępnych oględzin Tapatalk wynika bowiem, że obsługują fora na silniku phpBB3 a nasze stoi na phpBB2 by przemo. Nie wiem czy są jakieś modyfikacje umożliwiające instalację Tapatalk dla naszego skryptu, musimy dowiedzieć się tego u przema. Dam znać, gdy rozeznamy co i jak.
Wysłany: 2012-05-21, 08:56
Olu, niestety na tą chwilę nie będzie możliwe wrzucenie naszego Forum do Tapatalk .
Nie ma modyfikacji, która umożliwiałaby instalację Tapatalk na wersji forum, którą użytkujemy i dopóki nie będzie odpowiedniej aktualizacji lub nie przejdziemy na phpBB3, to się nie zmieni.
Przykro mi, ale to jest siła wyższa .
Rozumiem i dziękuję za wybadanie sprawy i starania
aśka
Barfuje od: roku Pomogła: 1 raz Dołączyła: 21 Wrz 2011 Posty: 176 Skąd: śląskie
Wysłany: 2012-05-27, 14:37
Może założyć jakiś wątek "Za Tęczowym Mostem"? Nasze czworonogi odchodzą i łatwiej odnaleźć i pocieszyć kogoś po stracie przyjaciela w wydzielonym temacie.Co wy na to?
Barfuje od: zawsze
Udział BARFa: 90-100% Pomogła: 8 razy Wiek: 38 Dołączyła: 15 Wrz 2011 Posty: 713 Skąd: Libiąż
Wysłany: 2012-05-27, 17:27
Nie wiem czy to ma sens, jest dział w którym można opisywać swoich pupili, tworzyć dzienniki i w nich pisać, może niech forum pozostanie stroną, która zajmuje się propagowaniem i nauczaniem BARFa, niech działy tego typu nie rozmydlają strony.
Takie moje zdanie.
_________________ Jeśli nie masz po co żyć, żyj na złość innym
Barfuje od: 08/2008
Udział BARFa: 90-100% Pomogła: 16 razy Dołączyła: 15 Wrz 2011 Posty: 1721 Skąd: Łódź
Wysłany: 2012-05-27, 18:06
harpia napisał/a:
jest dział w którym można opisywać swoich pupili, tworzyć dzienniki i w nich pisać
Tak, wydaje mi się, że ten dział będzie odpowiedni do zamieszczania takich wiadomości.
Poza tym informacje o odejściu czworonogów przewijają się w różnych miejscach forum, na powitalnym, w barfie szczególnym.
Barfuje od: 03.11.2012
Udział BARFa: 90-100% Pomogła: 3 razy Dołączyła: 03 Sie 2012 Posty: 663 Skąd: Wrocław
Wysłany: 2012-11-06, 10:38
Problem z wysyłaniem PW. Od 30.10 wysyłane wiadomości cały czas "wiszą" w skrzynce "Do wysłania" i wiem, że adresat ich nie otrzymał. Wcześniejsze wiadomości dochodziły. Co jest tego przyczyną?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum