Hej. Ja nowa z innej beczki troche. Czego w barfie jest za mało lub za dużo jak kot ma tak jak by pomierzwiona przetluszczona sierść? Nie dam rady wkleić przepisu bo to kupne ale mam wrażenie że to od jedzenia bo oba tak maja. Albo centralne ogrzewanie...
Barfuje od: 01.2010
Udział BARFa: 90-100% Pomogła: 5 razy Dołączyła: 21 Wrz 2011 Posty: 708 Skąd: Wrocław
Wysłany: 2022-01-10, 08:05
Kyra, co to znaczy kupne? W sensie puszki?
_________________ Kalkulator barfnyswiat.org - czy to koci czy psi - nie zwalnia z myślenia, jest to tylko maszynka pomocnicza. Pamiętajcie o tym :) Masz jakieś pytanie - pytaj na forum barfnyswiat.org
Hejka. Takie zamrożone gotowe posiłki dla kotów. Do tej pory kupowałam bo myślałam że i tak to lepiej niż puszki a kicie byly weflug weta zdrowe. Po dwóch posiłkach z tej nowej dostawy mam pomierzwione koty... Sama nie wiem bo też ogrzewanie i wilgotność w domu... w zachowaniu nic się nie zmieniły. Kupa taka sama.
No dzieki Carmaniola juz wiem. Zaczęłam im dawać dodatkowo olej z Pokusy i pewnie maja za dużo witaminy D. Uff...
Sierra
Barfuje od: 01.12.2018
Udział BARFa: 90-100% Pomogła: 11 razy Dołączyła: 04 Gru 2018 Posty: 782
Wysłany: 2022-01-10, 19:27
Dodam jeszcze, że jeżeli to kocurki nie kastrowane (zwłaszcza długowłose) to... ten typ tak ma.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum