Hej,
Czy mogę zaproponować dodanie do BARFnego kalkulatora wyliczania ilości OMEGI-3 dla kota? Myślę, że ułatwiłoby to komponowanie przepisu
Roma21
Barfuje od: Roma21
Udział BARFa: do 25%
Wysłany: 2021-02-14, 17:16
Mam problem z Kalkulatorem EXEL 1.9c
Nie mogę wprowadzić danych.
Pojawia mi się napis : Błąd składni języka BASIC.
Else/Endif bez If.
Czy ktoś może mi pomóc rozwiązać problem?
Makra, bezpieczeństwo mam ustawione na poziomie średnim tak jak było zalecane.
Barfuje od: 01.2010
Udział BARFa: 90-100% Pomogła: 2 razy Dołączyła: 21 Wrz 2011 Posty: 467 Skąd: Wrocław
Wysłany: 2021-02-15, 08:16
Olasze, napisz do mnie na priv proszę, bo potrzebuję więcej szczegółów :)
_________________ Kalakulator barfnyswiat.org - czy to koci czy psi - nie zwalnia z myślenia, jest to tylko maszynka pomocnicza. Pamiętajcie o tym :) Masz jakieś pytanie - pytaj na forum barfnyswiat.org
Barfuje od: 01.2010
Udział BARFa: 90-100% Pomogła: 2 razy Dołączyła: 21 Wrz 2011 Posty: 467 Skąd: Wrocław
Wysłany: 2021-02-15, 08:17
Roma21, Masz pewnie zainstalowanego OpenOffice/Libre Offica, a ściągnęłaś wersję na Excela. Sciągnij wersję oznaczoną OO i wszystko powinno zacząć działać :)
_________________ Kalakulator barfnyswiat.org - czy to koci czy psi - nie zwalnia z myślenia, jest to tylko maszynka pomocnicza. Pamiętajcie o tym :) Masz jakieś pytanie - pytaj na forum barfnyswiat.org
Olasze, napisz do mnie na priv proszę, bo potrzebuję więcej szczegółów :)
Napisałam do Ciebie wiadomość priv, jednak widzę, że one się do Ciebie nie wysyłają i trafiają jako "do wysłania". Nie mogę wysłać żadnej wiadomości. Pisałam w sprawie kalkulatora :) Czy wiesz może co się dzieje i jak można się z Tobą skontaktować w sprawie kalkulatora ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum