a jak to wygląda na hali targowej w gdańsku ze świeżością i dostępnością?
moje ostatnie 8 kg barfa było do kosza przez mięso z carrefoura i też teraz szukam bardziej sprawdzonych punktów
Piszę, by odświeżyć wątek. Czy ktoś może polecić jakieś sklepy w Trójmieście z jak najbardziej różnorodnymi mięsami? Robiłam mały research, ale póki co bez szału, wszędzie standard. Czasem ciężko dostać nawet najpospolitsze podroby, nie mówiąc o bardziej wyszukanych czy czymś poza kurą lub świnią.
Pozdrawiam!
Olga
Pieszczoch
Barfuje od: Od teraz
Udział BARFa: 75-90% Pomogła: 11 razy Wiek: 50 Dołączyła: 22 Gru 2016 Posty: 410 Skąd: Gdańsk
Wysłany: 2021-11-12, 21:34
Ostatnio rzadko bywam w Trójmieście!Ale jak już jestem i chcę zrobić jakieś chociaż najmniejsze zakupy,to na hali targowej.Jak wchodzisz od strony wieżyczki,po lewej stronie-mają straganek
min.z mięsem wołowym i podrobami woł.(serce,wątroba,ozor),kaczkę,a ostatnio była nawet gęś.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum