Hej mam pytanie.. Próbuję wysłać wiadomość do Hebe w celu zostania użytkownikiem kalkulatora - ale nie mogę ;) Mogę wiadomość tylko zapisać a nie ma opcji wyślij :D
Co robię źle?
Dzień dobry,
Kupiłam mączkę z kryla ale nie bardzo wiem jak ją dopisać w zakładce kwasy omega. Są tam tylko porady dotyczące postaci oleju. Może ktoś pomóc?
Barfuje od: 12/2010
Udział BARFa: 90-100% Pomogła: 5 razy Wiek: 59 Dołączyła: 21 Wrz 2011 Posty: 1066 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2023-05-07, 00:54
GosiaK4003 napisał/a:
Hej mam pytanie.. Próbuję wysłać wiadomość do Hebe w celu zostania użytkownikiem kalkulatora - ale nie mogę ;) Mogę wiadomość tylko zapisać a nie ma opcji wyślij :D
Co robię źle?
EDIT: Kurka, w złym wątku pytanie zadałam ;)
Możesz Wiadomość od Ciebie będzie w folderze "do wysłania" do chwili gdy Hebe ją przeczyta. Później wpadnie do "wysłanych"
_________________ Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Barfuje od: 01.2010
Udział BARFa: 90-100% Pomogła: 6 razy Dołączyła: 21 Wrz 2011 Posty: 943 Skąd: Wrocław
Wysłany: 2023-05-07, 20:54
Katzetante, bo akurat z tymi omegami w kalkulatorze w Excelu/OpenOffice to trochę inaczej działa. Możesz dopisać jako pozycję opisaną w kolumnie B jako "Olej". Analogicznie jak na przykład "Holista Omega-3 Fish Oil" i wpisać wszystkie wartości z opakowania. Potem, żeby go dodać w przepisie, to musisz samodzielnie obliczyć w zakładce omega i tą wyliczoną ilość wpisać do zakładki BARF dla mączki.
_________________ Kalkulator barfnyswiat.org - czy to koci czy psi - nie zwalnia z myślenia, jest to tylko maszynka pomocnicza. Pamiętajcie o tym :) Masz jakieś pytanie - pytaj na forum barfnyswiat.org
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum