Barfuje od: 01.2010
Udział BARFa: 90-100% Pomogła: 9 razy Dołączyła: 21 Wrz 2011 Posty: 1148 Skąd: Wrocław
Wysłany: Wczoraj 10:43
_________________ Kalkulator barfnyswiat.org - czy to koci czy psi - nie zwalnia z myślenia, jest to tylko maszynka pomocnicza. Pamiętajcie o tym :) Masz jakieś pytanie - pytaj na forum barfnyswiat.org
Barfuje od: 01.2010
Udział BARFa: 90-100% Pomogła: 9 razy Dołączyła: 21 Wrz 2011 Posty: 1148 Skąd: Wrocław
Wysłany: Wczoraj 10:43
del
_________________ Kalkulator barfnyswiat.org - czy to koci czy psi - nie zwalnia z myślenia, jest to tylko maszynka pomocnicza. Pamiętajcie o tym :) Masz jakieś pytanie - pytaj na forum barfnyswiat.org
Barfuje od: 12.12.13r
Udział BARFa: 90-100% Pomogła: 7 razy Wiek: 36 Dołączyła: 23 Sty 2013 Posty: 2662 Skąd: Wrocław
Wysłany: Wczoraj 11:55
Miałam okazję testować przed wprowadzeniem do sprzedaży, tzn koty testowały. Beren jest zainteresowany zapachem ale nie wie co się z tym robi, jak to Beren. Żarłoczna Aurelka reaguje wyjątkowo jak na nią obojętnie. Tula bardzo lubi oba warianty (są jeszcze pisklęta jednodniowe), tylko że jako że nie ma większości zębów, muszę dzielić jej smaczki na bardzo małe kawałeczki. Najbardziej posmakowały Ardzie, aż przyszło mi do głowy nauczyć ją podawać za nie łapkę, efekt jest taki, że całymi dniami próbuje przy każdej okazji podawać mi łapę, żeby dostać smaczka. Miałam jednego normalnego kota, to go zepsułam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum